Köpa fönster och montera fönster

Montera Fönster

Bra bygg byter fönster och monterar fönster i Västra Götaland. Fönster, fönsterdörrar, skjutdörrar. År 2010 startade Bra bygg ett nytt företag som heter Fönster Fixaren. Detta för att efterfrågan på fönster blev så stor och man ville ge bra service och fönster till kunder. Detta var bara möjligt om man omorganisera de interna resurser. Med facit i hand ser vi att vi gjort rätt och Fönster Fixaren idag är en etablerad pålitlig fullfjädrad fönster företag som ombesörjer byte av fönster och produktion av fönster och är en viktig kugge i Bra bygg.

Fönster Fixaren säljer olika typer av fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar. Pvc fönster, plastfönster, underhållsfria fönster eller kompositfönster. Även fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar i trä och aluminiumfönster. Fönster Fixaren är en av Sveriges bredaste fönsterleverantör att räkna med många år framåt. Företaget har specialiserats sig på måttanpassade fönster till standard priser. Dessutom har Fönster Fixaren underbara ekfönster av högsta kvalitet. Extra kul är det när kunder hör av sig efter att man satt in deras fönster och nämner till oss att vi ska hälsa fabriken för att dem gör världens vackraste ekfönster. Sådant sporrar naturligtvis oss.

Kontakta Fönster fixaren

För mer information så rekommenderar vi att du besöker Fönster Fixaren. Där kan du se priser och läsa mer om de olika fönster och fönsterbyte.

Bilder på hur vi monterar fönster

Altan 1 Altan 2 Altan 3 Altan 4 Altan 5 Altan 6 Altan 7 Altan 8 Altan 9 Altan 10 Altan 11 Altan 12 Altan 13 Altan 14 Altan 15 Altan 16 Altan 17 Altan 18 Altan 19 Altan 20 Altan 21 Altan 22